2011. július 31., vasárnap

Verdás iskolatáska - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Kedves Érdeklődők, Licitálók!
Verdamániás kissrácok - esetleg lánykák - és szüleik figyelmébe ajánlom ezt a használt, de jó állapotban lévő iskolatáskát. A kisfiam csak hétvégén hozta haza a cuccait, úgyhogy lényegében csak heti kétalkalommal használta.
A belseje kétterű, hatalmas, jól pakolható. Órarendtartója és több kisebb cipzáras tárolója is van. Egyiküknek hiányzik a húzókája (itt lesz valahol, ha megtalálom majd utána küldöm: -)
Két oldalán bélés van benne, ami a varrás mentén alul (mindkét oldalon) pár centire el van szakadva - a szakadás csak a bélés anyagát érinti, a táska anyagát és varrásait nem. Az elülső fal belsejét 1. -Ft-osméretű kis piros maszat van - talán tempera vagy vízfesték, nem tudom.
A pántok és csatok tökéletes állapotban vannak, a fogantyún látszik a használat. A fogantyú és a táska alja erős gumival van megerősítve, ez gyakorlatilag elnyűhetetlen.
A belsejébe beleírtam a kisfiam nevét és ovis jelét, amit nem tudok eltávolítani, de kis fantáziával ez könnyen felülírható, vagy eltakarható - ezt már az új tulajdonos anyukájára bízom. A fotón is látható, hogy a név körül a pakolástól kissé megkopott az anyag - ez a szemközti oldalon is így van. Az oldalain és a pántokon ezüst színű foszforeszkáló csíkok találhatók. A háta párnázott, vastag, kényelmes. A címkéje szerint 15 kg-ig terhelhető.
4 évvel ezelőtt 7 eFt körül vettük, a gyerek szerette és én is tökéletesen elégedett voltam vele.  
Esztétikus, jó minőségű termék, még sokáig nyúzható lesz - jó szívvel ajánlom.  
Sajnos ötödikben a verdás már ciki..., hát mit tehetünk - remélem akad egy kis krapek aki örül majd neki.  
Minden kérdésre szívesen válaszolok. Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-04 19:00
. Verdás iskolatáska - Jelenlegi ára: 2 000 Ft